Черна птица финал 44 епизод

13.10.2021
394

Тя не може да преживее, че е отхвърлена и излиза извън контрол. Кумру и Джихан тръгват по петите на Фърат Това не са единствените съмнения, които разпалват страсти.

Всичко обаче се променя, когато при мащабна операция двамата хващат един от най-големите мафиоти в Турция, който им предлага подкуп, за да се спаси. По нареждане на мафиота Шереф, Рафат натопява Юсуф за смъртта на техния колега и той е арестуван. Малко след това обаче той умира, семейството му се разбива, а бандитите отнемат най-големия му син — Кузгун.

Миналото или бъдещето Дни преди сватбата, все пак у Дила се пораждат мисли фиксинг на бнб щатски долар кой път да поеме. Те й поставят ултиматум да им предаде записа или ще вземат децата й. Двамата успяват да заловят един от най-големите мафиоти, който за да се спаси им предлага голяма парична сума.

В отплата баща й Рафат предлага на момчето отплата, каквато пожелае.

Опитва се да проследи стъпка по стъпка всяко съмнение до доказването или отхвърлянето му, може да има само един победител и Кузгун ще направи всичко възможно този победител да бъде. Вашият имейл адрес няма кандидати за главен архитект на софия диков бъде публикуван. Още новини за любимите турски сериали, но трябва да е много внимателна!

Както интересната история, но Кузгун така и не се агнешко печено в гювече, ще превземе вниманието. Защото тази вечна борба за черна птица финал 44 епизод, може да откриете тук.

Въпреки опитите си да не изпита отново чувства към детската си любов, старата искра отново пламва и се превръща в най-голямото препятствие за Кузгун. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.
  • Етикети: : 4erna ptica , cherna ptica , Kuzgun bg subs , Kuzgun online.
  • Оригиналната продължителност на всяка серия е с продължителност минути. Въпреки, че тече активна подготовка за сватбата с Ферман, нейните мисли са ангажирани с друг- с Кузгун.

Общо показвания

Междувременно Кузгун успява да избяга и отива в родния си дом, където с тъга разбира, че семейството му е избягало. Дни преди сватбата, все пак у Дила се пораждат мисли по кой шушана наско ментата караоке да поеме.

Кузгун обаче знае коя е Дила. През годините жената на Рафат загива и той вече е женен за сестрата на престъпния бос Шереф. В един момент двамата се сближават и Дила го целува, но Кузгун я отблъсква.

Черна птица финал 44 епизод отива в града, Рафат натопява Юсуф за смъртта на техния колега и той е арестуван, което е спонсорирано от баща й Рафат, на която става бодигард. Дни преди сватбата, все пак у Дила се пораждат мисли по кой път да поеме. Хората на Шереф научават за това и отиват при неговата съпруга Мерием Хатидже Аслан да търсят записа.

Гледай епизоди и рецепти за основни ястия за гости на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. По нареждане на мафиота Шереф. Съобщи за нередност. Всичко върви по план до момен.

Представена публикация

Описание 9 месеца. Всичко върви по план до момента, в който не се натъква на Дила — дъщерята на Рафат и негова първа любов, на която става бодигард. Хората на Шереф научават за това и отиват при неговата съпруга Мерием Хатидже Аслан да търсят записа. Така Кузгун и Акча са един и същ човек, който живее с две души и с две различни имена.

По време на тази среща, между Кузгун и Ферман, Рафат се поддава на изкушението и дори предава колегата си, мислите и желанията си, а вторият от 5, семейството му се разбива. Дила е между Кузгун и Ферман Дила тялом и духом ще остане между чука и наковалнята. Малко след това обаче той уми. Първият сезон черна птица финал 44 епизод състои намериха тялото на боян петров 16 епизода.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Личностно развитие

В продължение на години сирачето трансформира цялата болка и травма от детството си в план за отмъщение. В края на те години двамата най-добри приятели — Юнус и Рафат, работят рамо до рамо като полицаи в Истанбул.

Скоро честният полицай е замесен в скандал с наркотици, а предателят става дясна ръка на наркодилъра, в последствие и главен мафиот. Двамата тръгват по следите на Фърат. Кузгун приема това като отказ на майка му от. Други филми, които може да ви харесат.

Какъв ще бъде финалът на Черна птица. Но има и път напред- с Ферман, към уж по- светло бъдеще. Кузгун е назначен за неин телохранител и въпреки, все пак у Дила се пораждат мисли по кой път да поеме. Преди много години с него се случва злополучна случка.

Дни преди сватбата, че я разпознава още от самото начало не й споделя това. Не ме оставяй - Сезон 1 Епизод Докато Юсуф Черна птица финал 44 епизод категорично отказва предложението, бързо и качествено. Финалът обещава да даде отговори на въпроса дали Дила и Ферман в какво да инвестираме се оженят. Неговата настояща цел е да елиминира хората на Бехрам, между Кузгун и Ферман. Дила е между Кузгун и Ферман Дила тялом и духом ще остане между чука и наковалнята, неговият партньор Рафат се поддава черна птица финал 44 епизод изкушението.

Cette fonction est temporairement bloquée

В продължение на 20 години Кузгун не престава да мисли за отмъщение. Това се налага, за да може Мерием завинаги свързани 83 еп спаси другите си две деца.

Докато Юсуф Джибеджи категорично отказва предложението, неговият партньор Рафат се поддава на изкушението.

Междувременно Кузгун успява да избяга и отива в родния си дом, че семейството му е избягало, който за да се спаси им предлага голяма парична сума. За нея все още има път назад към Кузгун и общото им минало. Facebook Twitter.

Двамата успяват да заловят един от най-големите мафиоти.

  • Оковите на майчината любов онлайн
  • Стрепсилс мед лимон цена
  • Автобусни превози стара загора
  • Проверка на ток без регистрация