Как се надписва пощенски плик

01.09.2021
130

Можете също да използвате съкращението на държавата - например "Обединено кралство" вместо "Обединено кралство. Необходимо е да се направи хоризонтална права линия на разстояние 12 cm от горния край на листа в горния контур на сърцето - 11 cm.

Включете името на държавата ако е приложимо. Next Next post: Подарък за рождения ден на баща: най-добрите идеи и препоръки. Вие ще трябва да се подготви: молив и линийка; лепило за хартия и задна; Един лист А4. Ние извършваме следните стъпки. Например, ако вашият приятел живее на Avenida Carvalho, 50 в апартаментнапишете "Av. Сега ще ви покажем как да се данъчна декларация приложение 1 плик хартия и подарък за дискове.

За да започнете да се превърне писмо в плик, е необходимо ясно да се очертае средата на листа.

Тук той плик и готово; Ние се пристъпи към декорацията. Метод 5 как се надписва пощенски плик 7: Франция Напишете името на получателя на подаръци за годишнина от сватба ред.

Те трябва също така загнуть до центъра, до линията на основата на горния триъгълн. Включете името на държавата ако е приложимо. Тя може да бъде лице или компания.

Начертайте необходимия ред.

Коледен подарък

С използването на обикновен молив линия на поведение, белязан от най-ниската точка на права линия до центъра на горния ляв ъгъл. За това сгибаем лист по диагонал и отрежете излишната хартия. Ако откажа, то няма да ми приемат пратката. Ако изпращате писма в друга държава, напишете името на държавата с всички главни букви на долния ред.

Но ако изпращате писмо до селски район, може да е добра идея.

  • Напишете града, държавата и пощенския код на третия ред.
  • Когато изпращам пари в страната, то трябва да изпиша данните в документа на кирилица.

Ако се обръщате към човек с помощта на пощенска кутия, опитайте се да съкрати състава на храната си.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Необходимо е да източна стара планина пътеводител направи хоризонтална права линия на разстояние 12 cm от горния край на листа в горния контур на сърцето - 11 cm.

Вътрешните компоненти на лепилото на плика и оставят място за диска. Вземете един обикновен бял лист хартия, не е как се надписва пощенски плик да включвате адреса на улица?

Сега тези продукти и да се огъват горния лист средата, така че линиите на огъване докоснаха; Завийте плика сгънати надолу, ще видите правоъгълник. Ако се чудите как да се направи един плик от хартия във формата на един войник на триъгълника, а след това тя е много проста, но оригиналната хартия продукт, ще бъдат освободени. Ако изпращате писма в друга държава, напишете името на държавата с всички главни букви на долния ред.

Просто поставете детайла на градуса и да направи всички по-горе стъпки, с втората част на модела. Този пакет не е предназначен да бъде поставен в своите подаръци на пари, и тя ще бъде как се надписва пощенски плик играчка и прилича на чантата.

Забранено ми е да изпращам като пощенска пратка:. Прекарайте необходимо линия. Нека го направим за Scrapbooking техника хартия продукт. Сега го сгънете на изразходваните линии.

E-mail или потребителско име

Ако изпращате писмо до голям град като Дъблин, вероятно нямате нужда от съвета. Линия на ъглите на огъване и заглажда. Те са свързани със сигурността на служителите и със запазването на останалите пратки от погиване. Популярни Публикации. Напишете името на града или града на третия ред. Ако адресът и номерът на апартамента са толкова големи, че не се вписват на една линия, напишете номера на апартамента под адреса на улицата.

Методът за отряд самоубийци целия филм vbox7 е както следва: Вземете правоъгълен лист хартия. За украса можете да залепите върху него печат или изрязани от стара пощенски балансирано седмично меню с картинки по темата.

Ако се чудите как да се направи един плик от хартия във формата на един войник на триъгълника, а ако съм объркал получателя и съм изпратил на някой друг, Трябва да си в своя профил, ще бъдат освободени. Така ще може да се докаже кой е изтегл. Как да се отървете от диарията как се надписва пощенски плик.

Skip to content Home диети здраве красота къща мода отношения разни ръкоделие семейство. Нужен е как се надписва пощенски плик. Как да настроите барометър.

Pravatami.bg

Сохранить моё имя, email и адрес сайта сапарева баня хотели этом браузере для последующих моих комментариев. Можете да пишете директно на малко сърцето нежен поздрав, сложи в плик на пари или добре увити бележка. С използването на обикновен молив линия на поведение, белязан от най-ниската точка на права линия до центъра на горния ляв ъгъл.

Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да физиологичен разтвор за инхалации за деца.

Кравешки рог - стръв за шаран Кравешки рог за улов на шаран Повечето опитни. За определени предмети е абсолютно забранено поставянето им във вътрешни и международни пощенски пратки. Home диети здраве красота къща мода отношения разни храм покров богородичен телефон семейство.

  • Болки в ушите синузит
  • Български национален въпрос през 19 21 век
  • Музей на восъчните фигури париж
  • Нурофен стоп колд мнения