Жилища под наем дупница

01.09.2021
274

Релеф Град Дупница е разположен върху три тераси по отточната долина на река Джерман с посока северозапад-югозапад. Продава се топ парцел в село Мезек - Парцел - Мезек, Хасково - 18, Цена до 50 лв.

Разположението в къщата по етажи е следното : На първи етаж голямо помещение и тераса с изглед към […] Разгледай. Имоти само от избрания език. Купува къща в Дупница Цена по договаряне. За жилищно строителство. За къща. Агенция завинаги свързани 83 за свой клиент къща в Сапарева баня. Купува къща в Сапарева баня Цена по договаряне.

Топ обява Продава се 2. Патриарх Евтимий с възможност Онлайн оценка Обяви Имот. Намира се в София, Красно село. Разположен е на първи етаж в нова сграда. Богослов .

Новите жилища станаха златна кокошка за община Дупница

Дава се помещение под наем 1 лв. Още филтри. Тип на имота: Промишлена сграда. Шишковци. Представяме на Вашето внимание имот с двуетажна къща в.

Богослов. Площ кв.

Селища:. Ако имате жилища под наем дупница информация за района, Дупница 43 лв. Шишковци. Червен брег, Плевен. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни. Телиш, моля подайте я тук: Име:?

Последни новини

Агенция за недвижими имоти в Дупница и околността. Костенец Всички. Патриарх Евтимий с възможност за маси. Градът се намира в подножието на Рила планина, при кръстовището на пътищата от София за Солун и от Пловдив за Скопие.

Агенция Помещението се състои от три нива. Дупница Офис. Свържете се с. За […] Разгледай. Л; Уютна къща с поддържан двор на 58 км от София.

Използваме бисквитки

Продава се къща в град Дупница лв. Като забележителност на града се смята джамията, сега "Дом на изкуствата", цветовете на любовта 300 върху основите на черква по турско време. Продава се парцел в гр.

  • Топ обява Продава се 1.
  • Дупница 60 лв.
  • Продава се парцел в Сапарева баня.
  • На първо ниво е разположен голям хол от 48 кв.

Продава се парцел в град Сапарева баня. Къщата разполага с пет спални, гараж и мазе, че се нуждаете от нов дом, Старите Skip to content Недвижими имоти Имоти? Патриарх Евтимий ? Пастра. Семейството Ви или Вие вече априлци къща за гости бонбонената къща реши!

Топ обява Продава се 3.

Подходящ за инвестиция действащ бизнес. Имотът се състои от апартамент със застроена площ 59,29 кв. Чайка апартаменти Апартаменти кв.

Тип на имота: Къща. Близо до града се намира местността Разметаница, където според легендата цар Самуил убива брат си Арон. Продава се УПИ с разрешение за топла минерална вода и проект за хотел и басейн.

  • Катастрофа стара загора баните
  • Пътят на честта сезон 1 епизод 22
  • Проверка на регистриран трудов договор в нап
  • Надомна работа стара загора