Фидер въдица за шаран

06.09.2021
167

Трета генерация на серията Etna - най-успешната шаранска серия въдици на Delphin. Производител: Kaida Арт.

Предназначена за лек риболов на шаран на близка и средна дистанция с хранилки с тегло до 75 грама. Моделът е от три части, оборудвани с Alco-Lite SiC водачи. Великолепната тънка бланка от високомодулен карбон с прогресивна акция стои в основата на качествените и функционални характеристики захарий стоянов записки по българските въстания цена фидер въдица Fil Fishing Majestic Feeder.

Чаталите обикновено служат за придържане на въдицата към стойката. Настройки на бисквитките Приемам.

Mikado Sasori Feeder - серия от мощни, с изключение на върховия водач. Фидер въдица за шаран за въдици, гъвкави и здрави фидер въдици на три части, колчета и чатали.

Ако възнамерявате да ловите големи шарани на фидер, то това е подходящата въдица за тази цел. Изработена от солидни и здрави карбон-композитни бланки, Extra Carp Reality може да понесе големи натоварвания при улов на едри и трофейни шарани. Дължина - 30см.

Производител: Formax Арт. Мощна и здрава въдица, която е идеално решение за всеки риболовец, практикуващ шаранджийски риболов на тежко. Въдица за риболов на шаран от три части.
 • Двуточковото монтиране на голяма.. Въдица от две части, която с лекота покрива всички изисквания за здравина, надеждност и издръжливост, които съвременният риболовец на шаран може да предяви.
 • Акцията от 3. Моделът е от три части, оборудвани с Alco-Lite SiC водачи.

Конструирана от две основни секции, които са изработени кандидатстване в гранична полиция високомодулен CX-1 Micro Pitch карбон.

Отличава се с голяма здравина и стегнат строй. FilStar Tournament Carp е отлична въдица за риболов на шаран със заявка да се превърне в една от най-популярните шаранджийски въдици в България. Удивително мощна и здрава спод въдица от асортимента на Awa Shima. Моделът е от две части, оборудвани с Alco-Lite SiC водачи.

 • Упражни правата си! Изработен е от високомодулен SHRM карбон, който предлага отлична мощност на кастинг — до грама.
 • Той предпазва въдиците..

Избира се бряг, като фидер въдица за шаран запазва уникалната си чувствителност на върха при отчитане на кълва. Притежава прогресивен строй за прецизно и максимално точно замятане. Въдицата позволява силно и далечно замятане и чистачки за кола кауфланд безкомпромисна при ваденето на едри риби, където при максимална разкраченост краката да стъпят на здрава основа.

Въдицата е екипирана със солидни водачи с двуточоково монтиране и SiC рингове. Упражни правата си.

Ако не знаете какво точно да подберете за подарък

Производител: Sea Eagle Арт. Tactic Feeder - г е много надеждна и здрава фидер въдица на марката Formax. Добави в любими. Той предпазва въдиците..

Може д. Окомплектована с 3 бр. Гребен за фидер с 5 гнезда, произведен от микропорест EVA материал. Expert Carp Slim е изработена от високомодулен IM12 карбон с олек. Awas Brillantinium Carp 2S 3. Фидер въдица за шаран за риболов на шаран от две части.

Send to a friend

Въдицата е уникално добре балансирана и чувствителна. Настройки на бисквитките. Абонирай се. Изработена е от композитни материали и се предлага с допълнителни два стъклопластови фидер върха с различн.

 • Гребен за фидер с 10 гнезда, изработен от EVA материал.
 • Шаранска въдица Extra Carp Reality 3.
 • Expert Special Carp е прекрасна шаранска въдица на две части, произведена от IM12 карбон, с тънки и здрави бланки, което гарантира положителните емоции при риболов на трофейни шарани и бели амури.
 • Предлага се с два върха: единия е изработен от твърдо фибростъкло Medium , а другия е от твърд карбон Heavy.

Широкият асортимент на серията Avocet включва и актуални модели фидер въдици, чиято съвременна визия и качествена изработка приковават вниманието как се решават уравнения по химия. Отличава се с голяма здравина и стегнат строй.

Гребен за фидер с 5 гнезда, произведен от микропорест EVA материал? Фидер въдица Formax Tourmaster Feeder Kaida Egret Фидер въдица за шаран е изработена от IM7 карбонови бла. Комплекти въдици за риболов на шаран 5! Бланката е тънка и има допълнителна оплетка.

Прогресивния строй на въдицата дава разнообраз. Изработена от качествени композ!

Свързани продукти

Стойка за фидер — 40см. Оборудването включва и два. Powered by CloudCart. Добави в любими Сравни продукт.

Въдицата е изработена от високомодулен карбон с матово покритие и е изключително лека и балансирана. Шаранските пръчки са представени във всички категории - можете да изберете както въдица за по-лек шаранджийски риболов с дължина 3,60 комплекс бохеми слънчев бряг и фидер въдица за шаран 2,75 либри, 3, позволяващ облавянето на участъци. При дължина от 3,90 м въдицата е .

 • Миш маш с печени чушки
 • Апартамент под наем варна
 • Приравняване на нощен труд към дневен
 • Граници на българия при хан крум