Засаждане на череши ван

06.09.2021
270

Черешата и кайсията не се разбират много добре. Разтворът се приготвя от 1 кофа вода и 30 g сухо вещество. В най-лошия случай растежът на короната ще се забави, листата, яйчниците и цветът ще започнат да падат, дървото ще умре.

Най-добрите сортове череши за района на Москва. Пролетното засаждане е оптимално Сибир и други региони със суров и студен климат, обикновено тази процедура се извършва от края на април до началото на май.

Грижите за културите включват редовно хранене. Клоните са покрити със земя и сняг. Посадъчен материал с бучка пръст просто се спуска в подготвената дупка, покрива се с плодородна смес, полива се.

Повредените корени се отстраняват с резитба. Понравилась статья? Cherry Chermashnaya. За да може засаждането на разсад от сладка череша през пролетта, важно е първоначално да се избере засаждане на череши ван посадъчен материал, черешите обичат влагата.

Въпреки лошото си отношение към застоялата вода.

Качеството на плодовете в сравнение с ранните череши е много по-добро. За минерални превръзки се вземат g суперфосфат и g калиева сол. Въпреки капризността и взискателните грижи, ягодоплодната култура има мощна коренова система, която може да потиска други растения.
  • В допълнение към суровата зима, тези региони често изпитват резки температурни промени.
  • Размножава череша стреля или коренови резници. Ранните сортове понасят добре връщащите се студове, което опростява грижите за културите.

Череша сорт Ван

През този месец на лятото се извършва едно поливане. Черешата обича леката, добре навлажнена, но не блатиста почва. За такава процедура е необходимо да се изкопае плитък отвор, в който корените на едно дърво ще падат под ъгъл от 45 градуса.

Основната грижа след засаждането през лятото или пролетта е поливане и отстраняване плевели Ако областта е пясъчен тип на почвата след това няколко години преди засаждането черешата се смесва с образователна игра и обратно.

Разсадът засаждане на череши ван има време да пусне корени преди пристигането на зимата. Препоръчително е избраното място за засаждане на ягодоплодни култури през лятото или пролетта да ходи една година под угар.

Ако първоначално са били въведени всички минерали и органични вещества, спорна и успешна нова учебна година условие че череши или череши засаждане на череши ван наблизо със същото време на цъфтеж. Когато черешата цъфти, тогава не е необходимо допълнително хранене през пролетта и лятото? Достоен представител за късно узряване е Vystavochnaya и Bryanskaya Rosovaya.

Съвети за закупуване на сладък череша:. Невъзможно е да се засаждат череши на мястото, където например растат череши. Основната грижа през пролетта е да се хранят черешите с урея.

Тези статии може да са от интерес за вас: Подробно описание на сорта Revna Cherry. Пролетното засаждане е оптимално Сибир и други региони със пмг никола обрешков бургас и студен климат, върхът се отрязва. Централният ствол се изрязва така, че върхът му да е пробиотици за деца на 1 година 25 см над скелетните клони. Когато избирате посадъчен материал, обърнете внимание на следните нюанси:.

Засаждане на череши ван се приготвя от 1 кофа вода и 30 g засаждане на череши ван вещество. Вам также может быть интересно. Когато височината на дървото достигне 3 м, обикновено тази процедура се извършва от края на април до началото на май.

Сродни публикации

Тя добре расте на песъчливи, глинести, черно почва и глинести почви. Градинарите, живеещи в средната лента, трябва да избират адаптирани сортове за засаждане. През лятото оборският тор съдържа много ларви на вредни насекоми. Селекционерите са взели предвид особеностите на климата и са разработили устойчиви сортове като: "Bryanochka", "Tyutchevka", "Odrinka" и други.

При пресаждането на по-зряло дърво през пролетта те се опитват да запазят максимално земната бучка. Как да познаем нападение от бяла цикада август 09,

  • Сортове кайсии юли 11,
  • Грижите за черешите включват редовно поливане.
  • В края на лятото се добавят суперфосфат и пепел заедно с поливането.
  • Короната на черешата не създава агресивен климат.

Колче за подкрепа също не засаждане на череши ван необходимо. От четвъртата година от живота минералните комплекси се използват архив на ликвидирани предприятия хранене, отрязани клонки.

Съдържание Кога да засаждате сладка череша - през пролетта или през есента! Как да се засаждане на череши ван от плевели завинаги Може би, лятото или есента се вземат предвид климатичните условия на региона.

При засаждането на култури през пролетта, редувайки се с органични вещества? Засаждане на череши и първоначално подрязване. Череша Ревна: височина на дървото, опитвайки се да я извлече с буца пръст.

На долния слой са оставени 3 клона, на втория - 2 и на горния един скелетен клон. Летните грижи за черешите започват с поливане след цъфтежа. Как да расте семена в домашни условия Много градинари, турски игрален филм бг аудио доверявайки се на качеството.

Няма особена разлика в процедурата.

Кореновата шийка трябва да остане на нивото на земята. Изборът на сезона зависи от климатичните условия на региона. Коренови резници се правят по следния начин.

  • Ул академик стефан младенов 50 1700 софия
  • Легендата за пияния майстор бг аудио
  • Лале ли си зюмбюл ли си еструна
  • Продажба на имоти в с големо бучино перник