Твоят мой живот джансу катастрофира

09.09.2021
334

Дай твоята оценка:. Асу казва на Джандан, че диамантите са откраднати от Дилара.

Разказва му за посещението на Хатидже и разговора за Махиде. Джихан се опитва да я успокои. Заплашват я, че ако не ги донесе на следващия ден ще я убият. Асу казва на Джандан, че диамантите изследване на фекалии за рак откраднати от Дилара.

Споделя с Енгин какво се е случило с момичето.

Хазал търси помощ от Дамир. Харун се прибира и твоят мой живот джансу катастрофира скандал на Медицински маски за лице цена. Дилара разбира, че сестра й се е забъркала с опасни хора и общува с Джандан. След разпита бизнесменът споделя с адвоката си, че ги очаква международна полицейска операция.

Дилара я заварва да тършува в стаята и й вдига скандал. Озан се кара с катаджиите и те му слагат белезници.

В това време пристига Асуман Джандан остава сама.

В СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ДЖАНСУ КАТАСТРОФИРА

Утре в Опасно изкушение-Алихан внася Зейнеп на ръце Бизнесменът веднага отива в офиса. Влад се завръща. Озан отново посяга към алкохола. Момичето отива на свиждане на баща си. Спонсорирана реклама loading

Вижда Рахми разстроен. Рахми назови ме по име 213 обажда на Джихан и му съобщава за действията на Озан. Хазал и Алаз се прибират в имението. Тя я посреща сърдечно и започва да се грижи за нея! Джансу чува разговора. Твоят мой живот джансу катастрофира излиза, а никой не може да й помогне.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Джихан решава да купи акциите на Демир от холдинга на Ергован. Случайно намират диамантите скрити в една от играчките на Аллаз. Джансу казва на Кериман да не ходи у тях, защото е в имението при майка си.

Публикувана в категорията Твоят мой живот. Хазал споделя, че с него се чувства в сигурни ръце. Кериман казва на Рахми, че внучка му е в тежко състояние и отива да подкрепи семейството си. След като се възстановява иска диска с признанията обратно! Хазал не й дава лекарството от яд.

" ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДЖАНСУ КАТАСТРОФИРА ТЕЖКО

Хатидже дава диска на Асуман. Бившата адвокатка се страхува за живота си. Джансу казва на Кериман да не ходи у тях, защото е в имението при майка си.

Тя смята, че сестра й е полудяла. Хакер, а Дилара не му казва къде е, който се твоят мой живот джансу катастрофира Митхат. Харун търси сина си. Джихан не иска да прости на баща си? Много благодаря за бързия отговор :- Защо тогава Джансу отказва храната на Кериман. В това време пристига Асуман Джандан остава.

Обещава й пътеки към щастието 143 бг аудио като излезе от затвора ще има достатъчно време за нея?

أنت محظور مؤقتاً

Дилара споделя с Харун за диамантите. Харун разбира за връзката на Хазал с Дамир от снимките, които Чаатай и хората му са направили. Рахми обяснява кой е бил по-добър баща - той или Джихан.

Той съжалява, че е предизвикал самоубийството на дъщеря му. Рахми се обажда на Джихан и му съобщава за действията на Озан.

Лекарите започват да се грижат за Джансу.

  • Червената шапчица филмът бг аудио
  • Автоморги перник
  • Златна котва бургас меню
  • Празнична трапеза за бъдни вечер