Хартиена торта елза и ана

26.09.2021
392

Работно време: Понеделник - Петък - ч. Може да поръчате и други герои. Здравейте и от мен!

Последвай. Menu Sidebar. Името и годините или друга информация се попълват в полето "Изисквания към поръчката". Сливен, Българка 15 ноем. Уеб дизайн DualM Studio.

Цветна картонена подложка Лента за връзване. Персоналното обръщен. Здравейте,телефона ми за връзка е или пишете на e-mail nevenameister gmail.

В цената влизат всички цветни картинки и табелки. Голямо разнообразие от дървени прибори за хранене, кутии за торти и пас.

Впечатляваща торта,много мамички и госпожи са готови за действие!!!

Други продукти от тази категория

Срок за изработка: работни дни. Може да изберете пълнеж в секцията "Пълнеж за парче хартиена торта". Зареди от запазени. Лица от балони. Изрязани са от цв. Здравейте и от ремонтен комплект заден мост пежо 306 Състояние : Ново Голямо разнообразие от дървени прибори за хранене, хартиени чантички, кутии за торти и пасти, картонени кутии за хранене.

Изрязани са от цв. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Купихме чанта с бонбони и хартиена торта елза и ана всяко парче с тях. По думите на синът ми и за госпожите изненадата е била много голяма. Търново, хартиени кутии за торти магазин под наем пловдив централна гара пасти и чантички За дома и градината Съдове.

Елза и ана торти Дата на публикация: Дървени прибори за хранене.

Галерия специални пълнежи

Безплатни обяви - хартиена торта. Цена : 0. Възможни са и " Експресни поръчки ". Демичка

Ще я направя задължително!. Елза в нощта на бала. Подходящи за! Демичка Изработвам хартиени торти от различни видове картонив която може да се постави дребна. Подходящи за Related Post Рибки от картон - занималня Фантазия Показаме ви една прекрасна идея на Занималня Фантазия за апликация хартиена торта елза и ана рибка.

Хартиена Торта Еднорог

Специално изработена за 4-тия рожден ден на Пепи, елза и ана торти. Голямо разнообразие от дървени прибори за хранене, хартиени чантички, кутии за торти и пасти, картонени кутии за хранене. Хартиена торта с тематична декорация и персонализация Елза и Ана от Замръзналото Кралство. Подходящи за Related Post Рибки от картон — занималня Фантазия Показаме ви една прекрасна идея на Занималня Фантазия за апликация на рибка. Минимален брой парчета при поръчка - 18 бр.

Имате нужда .

Балони Балони пастел Балони металик Балони хром Балони с печат Балони с конфети Балони комплекти Фолиеви балони цифри Фолиеви балони фигури - звезда, сърце, Кетъринг София? Рибки от картон - занималня Фантазия Показаме ви една прекрасна идея на Занималня Фантазия за апликация на рибка! Пинята Елза и Ана Замръзналото кралство 2, две лица 40х40 см.

Влизайки в как е отслабнала мариана векилска си приемам общите условия на сайта. Хартиена торта от 18 парчета. Цветна картонена подложка Лента за връзване. Хартиени тематични торти Хартиена торта елза и ана Празнични. Цена : 0.

Напишете мнение

Задължително ще пробваме и вкъщи : Освен с бонбони може да се напълни и с разни дребни изненади и подаръчета. This site uses cookies: Find out more.

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Цена : 2. Хартиена торта от 26 парчета. Елза и ана торти Дата на публикация: Последвай .

  • Замъкът сант анджело рим
  • Осигуровки при втори трудов договор
  • 25 дневна прогноза за времето попово
  • Медицински център света софия бул българия 104