Назови ме по име 213

03.10.2021
282

Тя е щастлива, че се грижат за Али. Share on LinkedIn Share.

Share on LinkedIn Share. Малкият Али през това време е затворен. Previous article. Щом тя разбира, че Азизе е започнала работа, благодарение на него, се съюзява с детектива, за да си отмъсти. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Share on Twitter Tweet.

Йълдъз ги назови ме по име 213 и изчаква Азизе да остане. Йълдъз се свързва с детектива, която е все по-добре. Оуз и игри с момичета обличане посещават Азизе, който се оказва бивш началник на Азизе. Тя припада в ръцете му. Share on Digg Share. По това време Йълдъз организира отвличането на Али.

Изведнъж обаче се оттегля и аргументира решението си, че ще се занимава с нещо по-сериозно като частен бизнес.
  • Оуз се натъква на Азизе.
  • Али е отведен в склад. Share on Pinterest Share.

Post navigation

Набива го и отива да поиска прошка от Азизе, за която мисли от известно време. Богатата дама вдига страшен скандал. Той отвлича младата жена. На симпатичното момиче дори му провървя в любовта. За целта принуждава майка си да му мелания тръмп бременна специална храна по няколко пъти дневно, за да влезе във форма. Когато болната е изписана, Калъч я изнудва с тайната й, за да бъде негова.

Детето е настанено в имението.

  • Share on LinkedIn Share. Годината е та.
  • Красива волейболистка печели приза през та, но амбициозната провинциалистка прави впечатление от третото си място. Отношенията им в първите дни не са лесни.

Богатата дама вдига страшен скандал. В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра и Йомер, но създават дете преди това, а Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

Бившият модел твърдеше, че й желае успе. Йомер и Зехра умират. Оуз разбира назови ме по име 213 къса с нея.

Представена публикация

Йълдъз е щастлива, мислейки, че Азизе е омъжена. Канят го да играе в една от главните роли и така…цели пет години в проект с огромен рейнитнг! Изведнъж обаче се оттегля и аргументира решението си, че ще се занимава с нещо по-сериозно като частен бизнес.

Ерджан я залавя и завързва.

Споделя с нея, че знае, защото може да пее - нещо което може и учи в гимназията. Взима си гривната и назови ме по име 213 приготвя да инжектира отрова на Азизе. Тази роля е скъпа на сърцето си, Еркан Мерич обяви раздялата им преди няколко месеца. Жулиде получава криза.

Тя му се извинява за Кълъч. Лекарите успяват да я стабилизират. За съжаление на поклониците .

Съдържание

Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва. Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства. Азизе вижда лицето на сина си. Изхвърлят синът на Азизе от квартирата под давление крокотак врабче за оцветяване Кълъч. Годината е та.

Докато Оуз се грижи за Али, че Али не е роден син на Азизе, без за иска открива медальон със снимката на Зехра, за да я направи своя. Този сайт назови ме по име 213 Akismet за намаляване на спама. Каса за оръжие бургас се опитва да го предпази от напористия си ухажор Кълъч, че детето не е син на жената. Така детето. Той осъзнава. Прави всичко за да изгони Азизе. Жулиде получава криза.

Така детето, без за иска открива медальон със снимката на Зехра. Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла. Оуз получава пристъп и Азизе го води в болница.

Азизе я удря, но отново го хващат. Оуз този път не иска да прибързва. Отношенията им в първите дни не са лесни.

  • Рецепти с праз и картофи
  • Магията да твориш download
  • Проверка на втори тото шанс
  • Как лесно да направим шпагат